Testimonials rondom het infrarood Verwarmen - Verwarm

Ga naar de inhoud

Testimonials rondom het nieuwe Verwarmen

Tom,
Ik ben heel tevreden met mijn panelen.
Als ik even mag , dan geef ik u de raad voldoende panelen te voorzien. Mijn voorbeeld:
Ik verbruikte voor plaatsing van de panelen 3200kWh elektriciteit en zegge 10000kWh gas.
Ik heb voor 5200kWp aan zonnepanelen , geeft in realiteit 4800 à 4900 kWh.
Bedoeling : zoveel mogelijk OOK gasverbruik uitschakelen en vervangen door zonnenergie.
Vandaar het IR paneel dat nu grotendeels instaat voor de verwarming. Financieel resultaat , lees winst.
Een beetje verder gezocht is:
Ik gebruik mijn zolder niet. Bijgevolg heb ik de zoldervloer geïsoleerd; kleinere investering en bijkomend voordeel.
Voordeel hoe: bij vorst laat ik de haard branden (hout). Het rookkanaal loopt doorheen de zolder en geeft warmte af. Dak ontdooit van sneeuw en ijs; de productiehinder voor de zonnepanelen , zon heel dikwijls 's winters daar, is opgeruimd.
Vriendelijke groeten
Antoon

---------

Tom,
Ik heb een paneel op de badkamer. Dat is heerlijk, maar... Je moet wel rekening houden met de opwarmtijd van het paneel. Als de badkamer daarvoor 14 graden of kouder is, dan heb je die niet in één keer warm. Daar is midden in de winter wel 30 minuten voor nodig. (en dan is het ook heerlijk!)

-----------

Als u bij mij op kantoor geweest bent, dan weet u dat daar ook de infrarood panelen aan het plafond hangen. Ik had het voorheen altijd 20 graden op heel het kantoor, ook in de archiefruimte. Nu hou ik het overal 14 graden, tot er iemand is, dan stook ik op tot gevoelstemperatuur 20 graden. Wel moet ik er dan rekening mee houden dat je de ruimte niet in één keer warm hebt. Overigens voelt het met de panelen aan al wel 20 graden, terwijl de luchttemperatuur dan vaak nog tussen de 16 en 18 graden is. Ik bespaarde in 2014 op kantoor 2500 euro aan stookkosten op jaarbasis. Van 3500 euro kost het nu nog 'slechts' 1000 euro. Wel leverde ik er dus heel bewust comfort voor in, want het was vanaf dat moment niet overal en altijd 20 graden. Ik moet er nu dus wel aan denken op tijd de zaak warm te stoken als er vergaderingen of bijeenkomsten zijn.

----------


Vraagt u hier gratis en vrijblijvend ons informatieve rapport er over op. U zal zien dat het niet alleen comfortabeler is dan u gewend bent, maar ook mooier en u krijgt er in huis meer ruimte door!
Vraagt u hier Het Nieuwe Verwarmen rapport op:


 

Naam               


De kleine letters:
U bent tot niets verplicht. Onder elke mail die u van ons krijgt staat altijd een uitschrijflink. We delen uw gegevens niet met derden. U krijgt dus alleen van ons mail en van niemand anders.
We hebben een goede naam te verliezen. Pro Gain BV die deze mailing zal verzorgen is ook uitgever van uitgaves als Beursbox.nl,
Beursblik.nl, Energiestart.nl, Succesverhaal.nl en goudgoud.com.
Andere sites die wijzen op deze nieuwe vorm van verwarmen staan hier en hier.

Disclaimer Cookiegebruik


Terug naar de inhoud